Bemutatkozás

Szeretettel várjuk szakképzett és gyermekcentrikus úszásoktatóinkkal minden 4-16 éves közötti úszni tudó vagy tanuló fiú és lány gyermeket tudásszintszerinti csoportjainkba, akik a vízbiztonságon kívül a szabályos és stílusos úszást szeretnék elsajátítani vagy akár vízilabda csapatainkba is szeretnének szerepelni.

Vízilabda

placeholder_800_600
Egyesületünk szeretettel vár minden vízilabdázni vágyó ( alap úszástudással rendelkező) fiatal fiút vagy lányt. Lehetőség van csak edzéslátogatásra vagy bajnokságban való szereplésre is. Télen fedett medencék nyáron pedig a Velencei tó biztosítja az edzettséget vízilabdásainknak.

Úszás

placeholder_800_600
Szeretettel várunk minden 4 és 16 év közötti úszni vágyót kezdőtől haladó csoportjaink bármelyikébe! Egyesületünknek fontos, hogy a vízbiztosság mellett technikásan, szépen tanítsa meg úszni a hozzánk érkező gyermekeket!

Úszótábor

placeholder_800_600
Egyesületünk minden évben szervez úszótábort 4 évestől 14 éves korig. A tábor intenzív napi kétszeri úszásoktatás mellet napi 3-szori étkezést, rekreációs tevékenységeket és egész napos gyermekfelügyeletet biztosít.
A 2018-as úszótáborainkról részletek hamarosan!

Óvodás/Iskolás úszás

placeholder_800_600
Egyesületünk szeretettel várja minden környékbeli óvoda és iskola jelentkezését csoportos úszásoktatásra kedvezményes áron! Részletekről kérjük érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.